Hoe helpt Dentalcloud u in Corona tijd
Het zijn vreemde, drukke en lastige tijden voor elke praktijk. Patienten die afbellen, personeel wat ziek thuis zit en ook een periode waarbij belangrijke producten soms schaars zijn en als ze wel verkrijgbaar zijn hoog geprijst zijn. 

Bij Dentalcloud kunnen wij in ieder geval het leveren van producten makkelijker maken. Met onze Dentalcloud PRO software heeft u via 1 portaal altijd inzage in welk product u waar heeft besteld en voor welke prijs. Het maakt het zoeken naar alternatieven of andere leveranciers overbodig, want dat hebben wij al overzichtelijk voor u weergegeven. Ook zijn alle bekende marktprijzen overzichtelijk ingelezen wat u een goede indicatie geeft of u wel het juiste betaald. Om u in deze lastige tijd toch een beetje te willen helpen stellen wij voor u onze dienst een maand gratis beschikbaar.

U kunt zich hier aanmelden of lees meer

Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen?
Dentalcloud is een cloud software bedrijf met slimme kleinschalige software apps voor de mondzorg. Wij werken momenteel aan de volgende apps
– Inkoop facturen matchen
– SMS patient en betaallink
– Agenda & behandelkamer planningstool

Nieuwsgierig, laat ons dit vooral weten door een bericht achter te laten!

Webshop 
Dentalcloud lanceert een webshop om nieuwe aanbieders binnen de Dentalcloud PRO inkoopsoftware de kans te geven zich aan te bieden. In deze shop profiteert u van de scherpe aanbiedingen zonder direct een licentie af te hoeven afnemen. 

Hier vind u bijvoorbeeld producten welke schaars zijn zoalsals mondmaskers met spatscherm, hoekstukken en desinfectiedoekjes tegen zeer scherpe prijzen.

Klik hier om naar de shop te gaan

 Team Dentalcloud
Logo_Dentalcloud18
Hét onafhankelijke vergelijkings- en bestelplatform voor jouw tandheelkundige producten en diensten

Parkstraat 2, 5752 AP Deurne | 
+31 493 242125
info@dentalcloud.eu
www.dentalcloud.nl