Wilt u uw bestellingen doen en tegelijkertijd uw vooraad eenvoudig en efficiënt beheren?

Dentalcloud is kant-en-klare en gebruiksvriendelijke voorraadbeheersoftware in de cloud waarmee u direct kan starten. 

Met Dentalcloud zult u kunnen bestellen en uw voorraad kunnen bijhouden op uw eigen wijze.

Dentalcloud-1024x572 (1)-min

Opties

U kunt Dentalcloud gebruiken als een eenvoudig bestelsysteem, maar ook gebruik maken van een volledig voorraadbeheersysteem, waarbij u uw voorraad bijhoud en de bestellingen automatisch verstuurd worden. De manier waarop u wilt werken is volledig individueel in te richten.

Scan & Go

De meest gemakkelijke manier om te starten met Dentalcloud is door onze draadloze scanner te gebruiken en simpelweg elk product te scannen en direct te bestellen. U scant de barcodes op uw producten en/of uw voorraadvak en besteld de hoeveelheid welke u nodig heeft. Dentalcloud zal automatisch uw bestellijst samenstellen bij de leverrancier naar keuze.

zebra-tc21-mobiele-computer-3gb32gb-se4100-extended-batterij
apps

Bestelsoftware

U kunt Dentalcloud altijd gebruiken voor het bestellen van producten. Log eenvoudig in overal in de wereld en regel uw bestellingen. U kunt kiezen uit uw favorieten lijst, de meest bestelde producten lijst, zoeken in onze uitgebreide database met onze slimme (google) zoekbalk of gebruik ons automatische boodschappenlijstje welke leert van uw gebruik.

Voorraadbeheer

Met de meest uitgebreide versie van Dentalcloud kunt u uw voorraad beheren. Elk product wordt gescand en geboekt met een minimale en maximale aantal in voorraad. Het systeem zal automatisch calculeren hoeveel producten u nog heeft en bijbestellen indien noodzakelijk. Wanneer u uw producten ontvangt, zult u deze controleren en inboeken zodat de voorraad weer correct is.

Ondanks dat bovenstaand de meest gebruikelijke manier van voorraadbeheer is en wij dit ook kunnen aanbieden, raden wij dit niet aan. WIj geloven in de balans tussen het leven makkelijker maken voor de assistente, waarbij we toch nog steeds genoeg informatie voor het management vergaren om de juiste keuzes te maken. Deze delicate balans gecombineerd met onze jarenlange ervaring heeft voor de ontwikkeling van onze tel pagina gezorgd. Met deze tel pagina in de handscanner kan een assistente binnen een half uur de hele voorraad tellen, hiermee de noodzaak voor dagelijkse voorraadbeheer weg te nemen met alle fouten van dien. Daarnaast bespaard dit proces enorm veel tijd in de dagelijkse handeling. Meer weten? Neem dan contact op.

Stock

Ook…

Dentalcloud is ontwikkelt om uw team kostbare tijd en energie te besparen en bestellen eenvoudiger te maken. U kunt uw inkopen controleren door bij elke (dentale) leverancier of fabrikant te bestellen, zonder op verschillende website te hoeven inloggen. Dentalcloud is ook een cloud-based systeem en daarom heeft u real-time toegang to product- en voorraad informatie. Dentalcloud is ontwikkelt voor eenvoud, flexibiliteit en onafhankelijkheid.

Vertel me meer over Dentalcloud

Bent u benieuwd naar de beste toepassing voor uw praktijk?  Neem dan contact op met ons voor een demonstratie of gesprek!

billings-murphy_lab-steril_2